Ervaringen

P. Smit

Iemand naar zijn laatste rustplaats brengen is een droevige aangelegenheid.
Zo ook helaas voor onze zwager Jan. Wij waren voorbereid op het moment dat zou komen om afscheid van hem te moeten nemen.

En met die wetenschap konden wij ons rustig voorbereiden op zijn uitvaart en kwamen met wat zoeken uit op Budget uitvaart Zuid Holland.

Bij het woord budgetuitvaart krijg je al snel een uitgeklede uitvaart voor ogen.

Gelukkig niets was minder waar. Met het complete uitvaartpakket kreeg onze zwager Jan een mooi integer en emotioneel afscheid die op een zeer bewonderenswaardige wijze werd begeleid door de heer Andries Frederik. Vanaf het moment bij eerste kennismaking bij ons thuis tot aan het laatste moment bij de uitvaart heeft hij ons op een prettig wijze begeleid. Chapeau voor de heer Frederik en Budget uitvaart Zuid Holland.

Een aanbeveling voor uw uitvaartonderneming is zeker op zijn plaats en zal ik zeker uitspreken op een moment dat dit gewenst is.

A. Süthoff

Nu de crematie van mijn vader heeft plaats gevonden, wil ik middels deze mail mijn grote erkentelijkheid uitspreken voor uw professionele optreden. U heeft met uw organisatie de gehele begeleiding van het moment van overlijden tot en met het versturen van de kaarten op een zeer professionele, betrokken en waardige manier tot uitvoering gebracht. Het contact verliep zeer plezierig en op vragen kwam zeer vlot en correct antwoord. Zowel de begrafenisonderneming uit Groenekan als de firma die het drukwerk verzorgde verdienen ook een groot compliment, waardig en zeer betrokken. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat, toen ik vanuit mijn Franse woonplaats contact met u opnam, ik wel twijfels had of een internet gestuurde Begrafenisorganisatie wel de zelfde kwaliteit kon leveren als een traditionele. U heeft met uw organisatie laten zien dat het zelfs plezieriger is om het op deze wijze te doen, daar er veel uithanden genomen wordt, regelmatige bezoeken thuis niet noodzakelijk zijn, en toch een 24 uurs service aan de nabestaanden mogelijk is. Nogmaals mijn dank hiervoor.

Sonja Silva

Waar moet ik beginnen? Zelfs als je al 7 maanden weet dat je je vader gaat verliezen, dan nog komt de klap als donderslag bij heldere hemel. Hoe fijn is het dan als er iemand naast je en achter je staat die werkelijk alles voor je uit handen neemt en regelt. Alles is mogelijk en niets is te veel! Na het fijne kennismakingsgesprek heb ik me werkelijk nergens meer zorgen over gemaakt. Ik kon me volledig focussen op het verzorgen van mijn vader en het steunen van mijn moeder en familie. Alles is helder afgesproken en er komen achteraf niet opeens allerlei kosten bij. Het is wel duidelijk dat het niet gaat om het geld, maar om goede service en warme begeleiding. En dat is precies wat ik nodig had. Netjes, verzorgd, en oprecht. En net even iets meer dan besproken. Anne Wieb, ik heb je al 20 keer bedankt, dus dat ga ik niet meer doen! Rest me nog 1 ding te zeggen: Je bent onze steun en toeverlaat geweest in deze moeilijke dagen. Maar ik hoop je voorlopig niet meer te zien!

Familie Claasen

ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken voor de goede zorgen van de laatste dagen van mijn Jan. het is ongeloofelijk zoals jullie met ons om gegaan zijn, dat dit bestaat! het maakt de verwerking een stuk gemakkelijker, hoe zwaar het ook nu nog is en het gemis groot. ik ben wel heel blij met hoe alles gegaan is en de zorg die jullie besteed hebben. nogmaals, heel erg bedankt, zonder jullie had het allemaal helemaal anders geweest!

Familie Derksen

Het overlijden van onze (schoon) vader en Opie was gezien zijn leeftijd verwacht, maar kwam toch onverwachts. En dan moet er snel worden geschakeld in vooral wie uitvaart gaat doen. Dezelfde dag kwam Anne Wieb binnen twee uur alles door te nemen met ons. Dat ging op een manier die ons erg veel rust bracht en vertrouwen dat we met de juiste organisatie in zee gingen. Er zijn er velen tenslotte, maar het klikte meteen op een warm menselijke en toch duidelijke wijze. Alles is door hem geregeld en gecontroleerd. De communicatie was veelvuldig en we zijn echt geholpen op een manier dat jij bijna zou zeggen, de volgende keer weer. Alleen hopen we de volgende keer niet snel mee te moeten maken. Het was een begrafenis met veel niet standaard element waardoor het duur zou kunnen worden, maar met hem bleef alles aan de goed kant. Wij bevelen absoluut aan. Anne Wieb is een fantastische vent, waar we goed mee hebben samen gewerkt.

Familie van Loon

Wij zijn ontzettend dankbaar dat we Anne Wieb Wijnsma hebben ‘gevonden’ via het internet een paar dagen voordat onze moeder overleed. Hij heeft ons met zoveel oprechte compassie geholpen en niets, maar dan ook niets was teveel voor hem. Alles was mogelijk en heel erg goed verzorgd. Een ongelofelijk begaan en inlevend persoon met een passie voor zijn werk. Dankzij Anne Wieb hebben wij op een gedenkwaardige manier afscheid kunnen nemen van onze moeder.