Budget crematie

Welkom op elk crematorium in Zuid-Holland

Budget Uitvaart Zuid-Holland kan de crematie op elk gewenst crematorium verzorgen, al dan niet gecombineerd met een kerkelijke dienst. Wij regelen alle formaliteiten met de gemeente en het crematorium, maken zo nodig de afspraken met de betreffende kerk, organiseren het eventuele vervoer van de overledene en de nabestaanden, regelen desgewenst de condoleance en alle andere zaken die voor u van belang zijn.

Verzorging rondom de crematie

Budget Uitvaart Zuid Holland begeleidt u. Samen met u kunnen we een complete en budgettair aantrekkelijke crematie verzorgen. Onze vertrouwde en persoonlijk betrokken werkwijze staat garant voor een crematie die geheel voldoet aan uw wensen.

Vaste (lage) uitvaartkosten

We leveren onze uitvaarten voor een vast (laag) bedrag. De kosten waarop wij geen invloed kunnen uitoefenen, zijn de kosten voor een eventuele kerkdienst. Deze kosten verschillen per gemeente, en bínnen elke gemeente per kerk. Uw wensen bepalen dus de uiteindelijke kosten. Uiteraard bieden wij u hierin alle begeleiding en krijgt u van ons een helder overzicht van de tarieven zodat u een goede afweging kunt maken. U weet bij Budget Uitvaart Zuid Holland van tevoren precies waar u financieel aan toe bent.

Een complete crematie vanaf: € 849,-